Gedurende de lockdown zijn wij open voor het maken van officiële pasfoto’s voor paspoort, ID kaart, rijbewijs, en andere noodzakelijke documenten.

Routebeschrijving

PASFOTO LATEN MAKEN BIJ PASFOTO ROTTERDAM

We maken pasfoto’s voor alle doeleinden! Dus zowel voor officiele zaken als een paspoort, ID kaart, visum of rijbewijs, als ook voor school, sportclub, museum jaarkaart of sollicitatie! En natuurlijk ook zomaar, voor in de portemonnee van oma, moeder of vriend(in)! In Rotterdam zijn wij het adres voor de beste pasfoto’s!

Pasfoto servrice

Onze diensten

Pasfoto’s

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van pasfoto’s t.b.v. documenten van diverse landen. Paspoorten, Identiteitskaarten, Rijbewijzen, Visa of “zomaar een leuke pasfoto” behoren tot de mogelijkheden.

Lees verder

Pasfoto’s digitaal (RDW)

U kunt bij ons een digitale pasfoto laten maken waarbij ook uw handtekening digitaal wordt vastgelegd.
Zowel de foto als uw handtekening worden dan naar de RDW verzonden waarna u zelf m.b.v. uw DigiD de verdere aanvraag voor het Rijbewijs kunt afronden.

Lees verder

Profielfoto’s

Tevens kunt u bij ons een profielfoto laten maken voor uw cv, sollicitatie of t.b.v. uw sociale media (denk aan Facebook, Twitter of Linkedin). U kunt hierbij kiezen uit verschillende mogelijkheden en achtergronden.

Lees verder